Routes doorheen Haspengouw vanuit het historisch centrum van Sint-Truiden

Vertrekkend vanuit het adembenemend Kasteel van Ordingen, het mooiste kassteel van België, naar de kleurrijke bloemsempracht, het weelderige fruit tot de mysterieuze landschappen in het najaar.  Passeer het prachtige kastelenland langs holle, kronkelende wegjes tussen de fruitbomen en ontdek de mooie hoeves van onze gastvrije fruitboeren.

 

Onze formules

Ciao Bella e Bello

La vita è bella

The Italian Job

Ciao Bella & Bello

Het klinkt als een droom: een Vespatocht door de Haspengouwse fruitstreek. Het fotogenieke landschap van onze regio staat garant voor een onvergetelijke trip. Je zoeft met onze Vespa, met de zon op je gezicht door de fruitstreek. Het kan met onze formule "Ciao Bella & Bello".
Bij ons huur je reeds een Vespa vanaf 45 euro. Vespatours bezorgt je een onvergetelijke dag in het prachtige Haspengouw. Doen!

La vita è bella

Maak een bijzondere tocht met onze Vespa en geniet van een heerlijke picknick of een pastagerecht! Onze Vespatour leid je door een prachtige streek waar je halverwege kunt genieten van een streekgebonden picknick, La Vita è Bella!

The Italian Job

Bedrijfsincentives, team building, team events in Haspengouw. Wat is er leuker dan op een Vespa het heuvelachtige Haspengouw te ontdekken met de wind in de haren en de zon op je gezicht? Dit alles gecombineerd met een overheerlijke picknick of BBQ.
Dat is dan ook wat "The Italian Job" voor uw bedrijf te bieden heeft.

 

© Copyright - Vespatours.be